Microcement

Hos RJ Byg kan vi tilbyde det nye og meget specielle materiale microcement. Med microcement kan man skabe alt lige fra gulv og vægge til badeværelse, køkken eller møbler. Cementen påfører et unikt samt håndlavet og rustikt touch både udendørs og indendørs.

Certificerede i microcement

Udover det flotte og unikke look, har microcement den fordel at det kan anvendes på stort set alle typer af overflader. Det kan betyde nemmere renovering af rum og områder uden at skulle fjerne det eksisterende materiale. Microcement har den egenskab at man nu kan renovere og dekorere gamle belægninger og overflader hurtigt og nemt, grundet funktionerne med den stærk binding og et tyndt lag cement. Da vi hos RJ Byg har været i et gennemgående kursus i dette, er vi nu certificerede i at lave microcement.

Hvis du vælger RJ Byg får du en seriøs samarbejdspartner der lytter til alle jeres behov samt ønsker. Vi leverer altid at håndværk i topkvalitet og vi gør vores ypperste for at levere det aftalte arbejde til tiden. Desuden gør vi meget for at opretholde en løbende dialog med vores kunder, således at vi sikrer at I altid får lige præcis den løsning som passer til jeres behov og ønsker.

Kontakt os for tilbud

Har dette vakt din interesse, så kontakt RJ Byg på telefon 20 65 48 95 eller skriv en e-mail til info@rjbyg.dk. Vi kører oftest nær Hvidovre, Valby og Rødovre, men kommer gerne ud til hele Storkøbenhavn. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring microcement eller ring for at høre mere allerede i dag.

Derfor skal du vælge os

  • Overholder aftalerne

  • Solidt håndværk

  • Mangeårig erfaring

  • Vi har glade kunder

  • Grundig rådgivning

  • Vi lytter til dig