RJ BYG – TØMRERMESTER MED +20 ÅRS ERFARING

RJ Byg drives af den dygtige tømrermester Ronni Jensen, der med over 20 års erfaring for tømrerfaget, har en bred vifte af kompetencer som tømrermester. Ronni har stået i spidsen for et utal af tømrerprojekter og har derfor en stor viden om tømrerfaget. Firmaet er beliggende i Hvidovre, men vi kører gerne ud til opgaver omkring Rødovre og Valby samt i resten af Storkøbenhavn.

Tømreropgaver af høj kvalitet

Hos RJ Byg betyder kvalitet alt. Vi gør derfor en dyd ud af at levere færdige projekter af den højeste kvalitet og skabe resultater, som både han selv og kunden er fuldt ud tilfreds med. Din lokale tømrermester er certificeret af diverse højprofilerede foreninger heriblandt Dansk Håndværk og Metro.

Ved at anvende en tømrermester med certificering, sikrer du, at denne lever op til de danske krav, der stilles til tømrervirksomheder. Som medlem af Dansk Håndværk sikrer vi os, at der findes ordentlige forhold i forhold til det økonomiske for vores kunder samt i kvaliteten af vores ydelser.

Kontakt din tømrermester

Tag kontakt til din lokale tømrer allerede i dag og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med. Ring på telefon: 20 65 48 95 eller skriv en e-mail: info@rjbyg.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Udfyld evt. kontaktformularen herunder, så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.

Overholder aftalerne

Solidt håndværk

Mangeårig erfaring

Vi har glade kunder

Grundig rådgivning

Vi lytter til dig

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD