Nyt køkken

Går du og drømmer om et nyt køkken i huset eller i lejligheden? Hos RJ Byg kan vi hjælpe med både at sammensætte og montere det nye køkken. Vi har stor erfaring med opsætning og montering af køkkener og vi har oplevet stor tilfredshed fra vores tidligere kunder. Vi kan yderligere hjælpe med at modernisere resten af rummet eller for den sags skyld resten af din bolig. Hos RJ Byg kan du være sikker på altid at få den bedste behandling og de dygtigste håndværkere.

Et nyt køkken i topkvalitet

Vi kan desuden give gode råd og vejledning hvis du står og skal vælge et nyt køkken nær Hvidovre, Rødovre eller storkøbenhavn. Uanset hvad du ønsker, hjælper vi gerne med at forvandle dit køkken fra kummerligt til kongeligt. RJ Byg sætter en stor ære i, at vores arbejde står færdiggjort til den aftalte tid, rette pris og i topkvalitet.

Vi ved at køkkenet spiller en enorm vigtig rolle i ethvert hjem. Derfor skal et nyt køkken være bygget af de bedste materialer, og der skal ofte være tænkt over selv de mindste detaljer. Udover dette, så sørger vi hos RJ Byg altid for at rydde pænt op efter os inden vi forlader matriklen.

​Kontakt din lokale køkkenmontør

Kontakt os på telefon 20 65 48 95 eller send en e-mail til info@rjbyg.dk. Der bliver gerne givet et uforpligtende tilbud på et nyt køkken eller gode råd og vejledning. Skulle der være andre arbejdsopgaver som din lokale tømrer i Hvidovre nær Rødovre og Valby kan hjælpe med, så kontakt os gerne. Benyt gerne kontaktformularen herunder og send os en besked. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

  • Overholder aftalerne

  • Solidt håndværk

  • Mangeårig erfaring

  • Vi har glade kunder

  • Grundig rådgivning

  • Vi lytter til dig