Ombygning i Hvidovre?

RJ Byg er i stand til at udføre alle typer af ombygninger og hvis der skulle være noget i forbindelse med din ombygning, vi i huset ikke selv kan klare, løser vi dette med en af vores underleverandører.

Du er altid velkommen til at kontakte vores tømrermester på telefon 20 65 48 95 eller e-mail info@rjbyg.dk for at få et gratis og uforpligtende tilbud på ombygning af bolig, hvor vi kan tale om processen, prisen og mulighederne i netop dit projekt.

Professionel ombygning af hus og lejlighed

Mulighederne for en ombygning afhænger af husets bygning og konstruktion. Der findes ofte mange muligheder og valget kan gå på, hvor stor ombygningen som du ønsker er. Uanset hvad står vi altid klar med vejledning og rådgivning.

Vi står også gerne for entreprisen, så du ikke selv skal koordinere håndværksgrupperne i forbindelse med din ombygning. Når du er kunde hos os, er du altid sikker på, at alle aftaler og budgetter bliver overholdt. Desuden kan du altid regne med håndværk i topklasse når du benytter RJ Byg som din lokale samarbejdspartner. Vi overholder aftalerne og sørger altid for at rydde pænt op efter os.

Kontakt os i dag for et tilbud

Vores firma er beliggende i Hvidovre nær Rødovre og Valby og vi udfører en del arbejde i nærområdet omkring Storkøbenhavn. Bor du længere væk, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os for et tilbud på ombygning af bolig. Benyt gerne kontaktformularen herunder og send os info om netop din opgave.

Derfor skal du vælge os

  • Overholder aftalerne

  • Solidt håndværk

  • Mangeårig erfaring

  • Vi har glade kunder

  • Grundig rådgivning

  • Vi lytter til dig